24 Mart 2016

Sevgili Tumblr ve canım uyku!

Bugün günlerden Çarşamba.

İş yerinde keyifli bir gün geçirdim uzun aradan sonra. Çok güldüm. Çok eğlendim. Bugün yanımda götürdüğüm Kivi'yi yemeyi ihmal etmedim. Hala sağlıklı beslenemiyorum o ayrı. Öğle arasında kola içtim mesela. Bu hiç iyi olmadı.

Gün sonunda servislerimizle fıtı fıtı evlerimize döndük. Pekii eve döndükten sonra ne oldu dersiniz? Normalde salona geçer biraz takılır sonra yiyecek bir şeyler hazırlar, bir film-dizi seçer izlerken de yemeğimi yerim. Genelde böyle. Bu sefer masa başında oturmaktan kaynaklanan şikayetlerimi gidermek amaçlı biraz uzanmak istedim. Fonda da bir ASMR videosu açtım yutuptan. Beni çok rahatlatıyor bu videolar. Asmr nedir diyenler için bir yazı hazırlayabilirim. Çünkü yıllardır hayatımda var olan bir hadise kendileri. :) Neyse efenim ben sonra uyuyup kalmışım saat de 8 filan. Arada uyanıyor gibi oluyorum ama böyle bir rüya aleminde gibi yine dalıyorum. Bir de kekik hanım da (kedim) yanımda fosur fosur uyuyor birlikte yatakta uyuyup kalmışız öyle. Gözümü bir açıyorum gece 00.00. Şok şok şok! :) Böyle bir uyumak yok yani hayır üzerimde hala pantolonum filan var öyle diyeyim. Akşam yemeği bile yememişim o kadar.

Bu kadar uykunun üzerine ve açlıkta olunca uyumaya devam edemedim tabi duş alacaktım alamadım. Bazı işlerim vardı yapamadım ama uyudum ve dinlendim mi koca bir evet!
Sonrasında kalkıp yiyecek bir şeyler hazırladım ve bir bölüm Girls izledim.

Evet yanlış duymadınız Girls!! 5. sezon başlamış ki. Çok sevindim baya özlemişim kerataları.
Saat şu an yaklaşık olarak gece 3'e tekabül etmekte ve ben 3 buçuk saat sonra uyanacağım ama hala uykum yok. Yarın mor göz halkaları beni bekliyor.

Bu arada yazıyı asıl yazma sebebim Tumblr hesabımdan bahsetmekti. Ancak konuya gelebiliyorum. Şimdi sosyal medya üyeliklerimi genel bir gözden geçirirken artık Tumblr'ı daha aktif kullanmaya karar verdim. Blog, facebook, twitter, instagram, tumblr, snapchat, goodreads diye gidiyor bu liste. Ne kadar çok yerde üyeliğim var dedim. Birilerinden vazgeçmem lazım ama hangisi bilmiyorum. Hala da kararsızım. Ama tumblr'ı seviyorum, yılların birikimi var resmen. :) Sevdiğim görselleri biriktiriyorum, baktıkça içim açılıyor. Ha o tadda olan bir yer daha var Pinterest orayı da blog için görsel bulmakta kullanıyorum.

Ancak tumblr'da artık kişisel şeylerimi de paylaşacağım kısa kısa. Olur da takip etmek isterseniz işte linki --> http://mutlukecii.tumblr.com/

Sevgiler!

2 yorum:

  1. Bu kalbi sökülmüş çağı kurtaracaksa sosyal medya kurtaracaktır. Onun için sosyal medya hesaplarından biç birini bırakmayın derim ben.

    YanıtlaSil
  2. ASMR 'yi çok merak ettim. Bir post yazarsan çok sevinirim. Gerçi başladım bile araştırmaya ama senin anlatımının yerini tutmaz. Nasıl keşfettin? Ne zaman keşfettin? Ne sıklıkta ya da hangi özel zamanlarda başvurursun?
    Böyle abuk saatte uyuya kalmak benim de başıma gelmişti. Hİç sevmem. Sonra toparla saatleri toparlayabilirsen.

    YanıtlaSil

Firefly Lane övmek için geri dönmüş olabilir miyim?

Açtım beyaz bir sayfa başladım yazmaya. Seni çok özledim canım blog. Bu yazı nasıl başlar neye evrilir bilmiyorum. Tam şu anda geçen hafta b...