9 Mart 2016

100 Happy Goat Days #Day29

Bilin bakalım hangi yazı serisi ile geri dönüyorum? Özleyenler için #100happygoatdays yazıları geri döndü!!
Bu aralar kişisel gelişim yazılarına sarmış haldeyim. Hatta şu aralar elimde dolanan kitaplardan biri de Pozitif Gücün Büyüsü Louise L. Hay. Şimdi neden bunu söyledin diye sorarsanız, konuyu şuraya getirmekti niyetim; Benim bu yazı serisine ara vermemin başlıca sebeplerinden biri çevremizde, ülkemizde, dünyada olup bitenler. O kadar karamsardım ki... Hala da karamsarım bazı konularda ama zaman akıp gidiyor. Birçok insan gibi ben de mutlu da olsam mutsuz da olsam şu anları yaşayıp tüketiyorum. Sürekli negatif şeyleri özellikle değiştiremediğim şeyleri düşünerek kafamın içinde çeşitli savaşlar veriyorum. Neyse lafı daha fazla uzatmayayım demem odur ki bir şekilde hepimizin iyi hissetmeye ihtiyacı var. Bir yerlerde bir yazı okumuştum geçenlerde her gün en azından 3 tane şükür duyduğunuz şeyi yazın bir kenara diyordu. Hayatınızdaki güzellikleri fark etmek için. Benim için 100 mutlu keçi günleri meydan okuması da böyle bir şey.


Şimdi 29. Gün ile devam ediyoruz efenim. Bugünün fotoğrafı uyku öncesinden geliyor. Muz, çilekli süt ve yeni not defterim bugünün güzellikleri. :)


Az sonra yepyeni bir diziye başlayacağım. Les Revenants. Çok merak ediyorum. Fikirlerimi sonra belirtirim. İyi geceler sizlere de.

Not: Bloğumun temasıyla oynadım bir miktar. Beğendiniz mi?


Sevgiler,
Mutlu Keçi

13 yorum:

  1. Ben bayıldım bayıldım.. ve bu yazılarını çok özlemişim, hoş geldiiin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa teşekkür ederim mutlu oldum. ben de senin yazılarını çok seviyorum. ayrıca geçtiğimiz günlerde kitap alışverişi yaptım ve 2 tanesi senin tavsiyelerinden seçilmiş olan kitaplar. :)

      Sil
  2. Canım bir şey sormak istiyorum. Ben de happy 100 days i yapmam istiyordum ama ard arda 100 mutlu gün değil mi amaç? O yüzden hep geciktirdim ben o kadar mutlu olamam diye :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yoo değil aslında ben de her gün yazmıyorum zaten biraz konseptin dışına çıktım ama o gün beni mutlu eden ve unutmamak istediğim bir şey varsa mutlaka not ediyorum. fırsat buldukça yazıyorum. sen de denemelisin bence. ^^

      Sil
    2. Mutlu olan günleri yazmak da çok güzel bir fikir illa ard arda olması gerek sanıyordum canm çok teşekkürle yaparım inşallah :))

      Sil
  3. öncelikle yeni keşfettiğim bloğunda okuyacak birçok şey olduğuna inanıyorum ve bu yorumdan sonra göz atacağım. şimdi kişisel gelişimden falan bahsetmişsin ama sana bir şey diyeyim mi? ben o yazarların hepsini umut hırsızı olarak görüyorum. kişisel gelişim kitaplarının neden hep ucuza satıldığını düşündün mü? ne yazık ki tüm o bahsettiğin kötü olaylar ülkede var olurken, o kitaplar hala utanmadan mutlu olun, gülümseyin diyor.

    son olarak bloğun tasarımıyla ilgili konuşayım :)
    renk seçimler güzel fakat biraz dağınık gördüm. bir de genişliği çok mu fazla sanki? neyse, önemli olan iç güzelliktir deyip gidiyorum ben / beklerim > RECEP ÇETİNER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kişisel gelişim kitapları ile ilgili yaptığınız genellemeye pek katılmıyorum. blogla ilgili eleştirinize de teşekkür ederim. umarım keyifle okursunuz yazıları.

      Sil
  4. Ben beğendim :)
    hergün memnun olduğun 5 şeyi yaz çalışmasına başlıycam ben de..ama bloğa yazmıyorum ne zamandır..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim. :) her gün yazma olayını bende unutuyorum bazen ama gece uyumadan kendi kendine düşünmek bile yetebiliyor bazen.

      Sil
  5. Blog kapağına bayıldım. Çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  6. bloğunuza bayıldım, hele o "birtakım şirinlikler" girişi adeta beni benden aldı. çok tatlısınız mutlu keçi :)

    YanıtlaSil
  7. hani nerde 100 happy goat days? Devamını bekliyoruz yaz yaz yaz yaz!! :)

    YanıtlaSil

Firefly Lane övmek için geri dönmüş olabilir miyim?

Açtım beyaz bir sayfa başladım yazmaya. Seni çok özledim canım blog. Bu yazı nasıl başlar neye evrilir bilmiyorum. Tam şu anda geçen hafta b...