12 Mart 2016

Kitap Alışverişi (Eganba.com, Jaguar Yayınları)

Bilmiyorum fark ettiniz mi bu aralar kitap alışverişi yapabileceğiniz çoğu online sitede güzel indirimler mevcut. Bende geçtiğimiz hafta içi twitter'da yapılan paylaşımlar sayesinde hiç bilmediğim bir site keşfettim. İlk başta biraz tereddüt etsem de riske girdim ve sipariş verdim. Gayet de memnun kaldım. Perşembe günü verdiğim sipariş Pazartesi günü elime ulaştı. Çok mutluyum çünküü sonunda Jaguar Yayınları'na ait "ilk" kitaplarıma kavuştum hem de %40 indirimli olarak. Aşağıdaki görselde de görebileceğiniz gibi çok cici kitaplar aldım. 2 tanesi ise 2balık1kedi sayesinde keşfettiğim ve okumak istediğim kitaplar oldu. Hangileri olduğunu söylememe gerek var mı? :) Özellikle yazarıyla yaptığı söyleşiye bayılmıştım. Okumayanları şöyle alalım.



Jaguar yayınlarının kitap kapak tasarımlarına kesinlikle hayranım. Nasıl güzeller ama! İnsanda daha da çok okuma isteği uyandırıyor. Zarif işçilik. Siz şimdiye kadar hangi kitaplarını okudunuz bakalım? 
Bir de sizce ben ilk olarak bu görselde yer alan hangi kitabı okumaya başlamış olabilirim? :)

Not: Kekik hanım şu an rüyasında enteresan şeyler görüyor sanırım. Patileri ve bıyıkları titreyip duruyor, arada bir ağzını şapırdatıyor. Ne gördüğünü çok merak ediyorum ve çok seviyorum onu hihi. Canım kedim.

5 yorum:

  1. Ayy canım Mutlu Keçi, Büyüklerle Dalga Geçme Derslerini okuyunca yorumunu da yaz olur mu?
    Hayırlı olsun yeni kitapların.
    Sevgiler çokça :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim yazacağım mutlaka. :)

      benden de sevgiler.

      Sil
  2. Evet, bu aralar kitap sitelerinde güzel indirimler var. Ben de dayanamayıp bu ay on civarında kitap aldım. Jaguar Yayınları'nı ve bu kitapları hiç duymadım maalesef. Kitapları okuduktan sonra yorumunu yazarsan ilgimi çeken kitapları okumak isterim. Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pek tabi ki okudukça yazıyor olurum. size de keyifli okumalar.

      Teşekkür ederim. :)

      Sil
  3. Kitaplar çok güzele benziyor tam da kitabım bitmişken sizin blogdan bir şeyler seçebilirim ^^

    YanıtlaSil

Firefly Lane övmek için geri dönmüş olabilir miyim?

Açtım beyaz bir sayfa başladım yazmaya. Seni çok özledim canım blog. Bu yazı nasıl başlar neye evrilir bilmiyorum. Tam şu anda geçen hafta b...