4 Şubat 2015

Yeni oda dekorasyonu!


İşte birkaç yazıdır bahsettiğim sevgili odam! 
Genel olarak kırmızı ve yeşil ağırlıklı oldu. Kırmızı sehpam, yeşil perdelerim, kırmızı puanlı yatak örtüm, kırmızı dizüstü battaniyem/polarım vs. :) Fotoğraflarda yok ama bir de siyahlı bir bez dolabım var. 3-4 günde bu kadar oldu. Tabi ki eksiklikleri var ama şuanki hali ile bile seviyorum her şeyi. Mesela fotoğrafta gördüğünüz beyaz kasalardan yapılmış ufak sandık erkek arkadaşımın marifetli ellerinden çıktı. Menteşeli bir şey içine şimdilik defterlerimi ve İzmir'den getirdiğim birkaç kitabı koydum ama yakında yine erkek arkadaşımın yapacağı kitaplık şenlendirecek odayı. Duvarlara da güzel çerçeveler ve fotoğraflar gelecek. En sevdiğim şeylerden biri de bonibon kıvamındaki led ışıklarım. :) Genel olarak böyle bir şey çıktı işte ortaya. İzmir'deki odamı da çok seviyordum ama burası da fena olmadı. Siz ne dersiniz? 

11 yorum:

  1. Tek kelime: Bayildim!!!!
    Su isiklandirma isini benden once yapmissin ben de istedigim gibisini buldum mu hemen yapicam cok seviyorum :) Gule gule kullan tatli odani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa, çok teşekkür ederim Arzuu hihi :) Bu ışıklandırma işi baya zevkli bir olaymış ya sen tavandaki ışığımı görmelisin disko topu gibi :D ebay'de çok cici şeyler var fikir verebilir sana da.

      Sil
  2. Kıskandımm!!! :)) güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiiim beğendin demek oley! :) pazar pazar dolaştım valla perde örtü vs. için. senin odan da çok cicidir eminim ki. :)

      Sil
  3. Çok beğendim..hele ki beyaz kasa ve ışıkları :) güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay çok sevindim o zaman. :) kasayı ben de çok sevdim. teşekkür ederiim.

      Sil
  4. renkli ışıklar çok hoş olmuş <3

    bu arada bende yeni bloguma beklerim;

    http://buseilehayat.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar :) Blog keşif etkinliğinden geliyorum sayfanızı takip ettim bana da beklerim :)
    http://kirmiziruganayakkabilarim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Firefly Lane övmek için geri dönmüş olabilir miyim?

Açtım beyaz bir sayfa başladım yazmaya. Seni çok özledim canım blog. Bu yazı nasıl başlar neye evrilir bilmiyorum. Tam şu anda geçen hafta b...