7 Mayıs 2016

Çelınç time! (bitmeyen sorular 18-26)

İtalya dönüşü ayağımın tozuyla çelınca devam edeyim diyorum. 4 günlük İtalya gezimiz bir harikaydı. Tüm olumsuzluklara rağmen keyfini çıkarmayı başardık ya aferin bize. İtalya'da neler yaptık gün be gün yazacağım size ama öncesinde şu çelınc mevzuuna bir el atmam lazım. :)

18. Katıldığınız ilk konser neydi?

Düşünüyorum düşünüyorum galiba ilki lisede arkadaşlarımızla arkadaşımın abisinin bizi götürdüğü bir konserdi. Amatör gruplardan birinin İzmir Bornova'daki bir konseriydi. Çok konser insanı değilim maalesef. Böyle sevdiği müzisyenlerin her bir konserini takip edip iştirak edenlere de çok imreniyorum. 

19. Satın aldığınız son giysilerle bir fotoğrafınızı paylaşır mısınız?

Hemen efenim. İtalya maceramıza start verdiğim kıyafetlerimle şenlendireyim burayı. :)
Yukarıda gördüğünüz eteği Kadıköy'deki Campus mağazasından aldım fiyatı 66 lira. Kot ceket ise H&M'den alındı yaklaşık 70 liraydı fiyatı. Beğendiyseniz hala gidip alabilirsiniz. :)

20. Günün birinde nereyi ziyaret etmek ya da nerede yaşamak istersiniz?

Bir yerde yaşamaya karar vermek bence çok önemli ve ciddi bir karar. Alışkanlıklarımızdan, yaşam tarzımızdan ve sevdiklerimizden uzakta yeni bir hayat kurmak hem zor hem heyecanlı. Aman ne ciddi yaklaştım yahu. :) Nereyi ziyaret etmek isterdim sorusuna ise pek düşünmeden ilk aklıma gelen yanıtı vereceğim. Londra!!!

21. Sizi güldüren 5 kelime ya da söz öbeğini listeler misiniz?

Çok zorlanacağımı hissettiğim sorulardan biriydi öyle de oldu. Düşününce aklıma direkt bişey gelmedi ya ama herkesi güldüren bir şey söyleyebilirim belki benim hiçbir şiveyi yapamayışım. :)
Böyle geyiğine Roman ne bileyim Doğu şivesi filan yapmaya kalksam herkes kahkahayı basar. Benlik bir şey değil yani. Hatta bir keresinde yıllar öncesinde tiyatro seçmelerine katılmak istemiştim ve Keşanlı Ali Destanı'ndan bir tirat hazırlamam gerekmişti. O şive olayı bitirmişti resmen beni. :)

22. Sahip olduğunuz en kıymetli şey nedir? Neden kıymetli?

Tabiki ailem. Annem, kardeşim, sevgilim diyeceğim ama sağlık da en başında geliyor her şeyin klişesiyle (gerçeğiyle) bitireceğim. 

23. Yaparken heyecan duyduğunuz bir şey?

Yeni şeyler keşfetmek beni her zaman heyecanlandırıyor. Yeni bir film, bir dizinin bölümü, yeni bir şarkı, mekanlar, yeni tatlar ve tabi yeni ülkeler kültürler. Bir de yarışırken çok heyecanlanıyorum yani böyle heyecanlı bir oyun oynuyorsak birileriyle filan. Adrenalini seviyorum böyle masumane şeylerde. Yeni bloggerlar keşfedip stalklamak da baya heyecan verici bir aktivite benim için haha.

24. Şu an okumakta olduğunuz ya da son okuduğunuz kitap?

şu an okuduğum kitap
25. Favori Disney karakteriniz hangisi? Neden?

Bu filmi izlediğimden beri çok sevdiğim bir karakter oldu. İzlemediyseniz Inside Out'u kesinlikle izleyin. :)
Inside Out - Sadness 
26. Ziyaret etmek istediğiniz 10 yeri sıralayın.

Ah ne güzel soru bu hemen listeliyorum ve tabi ki bundan daha fazlasını istiyorum. :) Bu yerleri de gerçekten merak ettiklerim arasından zorlanarak seçtim. Hatta birer de görsel ekleyeyim diyorum belki merak edenler olur sonrasında görüp.


1- Londra


2- Lizbon


3- Bangkok


4- Küba


5- İrlanda


6- Amsterdam


7- Norveç


8- San Francisco


9- Roma


10- Barcelona

Sevgiler,
Mutlu Keçi

5 yorum:

  1. Ben de sive olayina ne zaman yaklastim desem, tamam artık başardım filan, iyh yok. Yine kaçıyor. Karadeniz, kıbrıs, rus. Hepsine çalışıyorum tam olmuyor. Amaaa geçen süper hint aksanli ingilizce çalıştım. On Numara oldu. Şimdi yine kaçtı gibi.

    Giysin çok cici ♡

    İtalya notlarını ve inside out'u (joe'nun da tavsiyesiyle) merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dayanamadım yoruma salça oldum, yokmuşum gibi devam ediniz ama Hint aksanlı ingilizceyi duyunca gülmeden yazmadan alamadım kendimi. En sevdiğimdir :)

      Sil
    2. ya bişiy dicem de italya'da çok fazla Hint vardı. erkek arkadaşım da çok komik yapıyor taklitlerini. ingilizce konuşmalarına rağmen anlamakta en çok zorlandıklarım hintliler galiba. :)

      Sil
  2. Eteğiniz çok güzelmiş. Ama ben etek insanı değilim maalesef :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim. :) ben seviyorum bu etekleri fazlalıkları kamufile ediyor. :)

      Sil

Firefly Lane övmek için geri dönmüş olabilir miyim?

Açtım beyaz bir sayfa başladım yazmaya. Seni çok özledim canım blog. Bu yazı nasıl başlar neye evrilir bilmiyorum. Tam şu anda geçen hafta b...