3 Kasım 2014

Dekorasyon fikirleri - Yatak Odaları

Ev dekorasyonuna ilişkin fotoğraflara bayılıyorum. İlham veriyorlar genelde bana. Bilgisayarımda böyle bir dosya yapmaya karar verdim. Artık gördüğüm güzel fotoğrafları fikir vermesi için kaydedeceğim buraya. Tumblr'da bu şekilde bolca görsel var. Ben de görür görmez hoşuma giderse 'reblog' yapıyorum hemen. Aklıma burada da böyle bir seri yapmak geldi. (evet, bunlar hep işsizlik!) Ev dekorasyonları - çalışma masası - kitaplık düzenlemeleri vs. gibi konularda bulduğum ve sevdiğim fotoğrafları paylaşacağım. Umarım beğenirsiniz. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. :)

İşte birkaç sevilesi yatak odası örnekleri:










11 yorum:

  1. 1. ve 5. çok hoş, minimal.
    Yatak odalarında en sevdiğim şey sade olması ('yatak odası=huzur' benim için)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de aynı şekilde sade ve genelde açık renkleri seviyorum ama kitaplar da şart gibi. :) bir de en imrendiğim şeylerden biri çatı katı bir oda. :)

      Sil
  2. çok güzel 1 ve 6 beni anlatır.

    YanıtlaSil
  3. Bunun için Pinterest'te saatlerimi harcıyorum, panolar harika, kişisel bilgisayarımda download edip yer kaplaması yerine, kendi pinlerimden 1 pano yaptım, güzel oluyor ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de pinterest'te yapmayı denedim, aklıma geldikçe giriyorum ama o kadar çok yerde üyeliğim var ki unutuyorum sonra. Bilgisayar daha kalıcı oluyor gibi. Bu aralar da we heart it ile kaynaşmaya çalışıyoruz. orada da güzel şeyler var baya. :)

      Sil
    2. we heart it'e pek alışamadım, pinterest 'i ilk çıktığı yıldan alışınca muadilleri beni pek cezbetmedi, ama ona da bir göz atacağım, bak merak ettim yine :)

      Sil
  4. ben de 1. ve 5. yi çoook beğendim. :) kitaplar olmazsa olmaz tabi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen de sade şeyleri seviyorsun sanırım. (:

      Sil
  5. böyle resimlere çok özeniyorum ama hiç gerçekçi değiller. denedim ve mutsuz kaldım. bir kere o kitaplar açıkta hiç düzenli durmuyorlar. mutlaka bozuluyor. sonra onların tozunu kim alacak sürekli tozlanıyor. ben evde ne kadar kitap var hepsi çekmecelere tıkılı. oradan seçiyorum. ^_^ tabi o da dört duvardan gözüküyor orası öle. ben en çok 2-3-4 ve sonuncuyu beğendim. aydınlığı sevmiyorum biraz loş karanlık olacak oda dediğin. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. toz olayı çok sinir bozucu evet. özellikle koyu renk mobilyalarda felaket belli oluyor. en iyisi beyaz olacak oh mis. benim kitapları görmek hoşuma gidiyor raflarda. ben de loş ışıkları seviyorum odalarda ama gündüz aydınlık olmalı mutlaka oda. :)

      Sil

Firefly Lane övmek için geri dönmüş olabilir miyim?

Açtım beyaz bir sayfa başladım yazmaya. Seni çok özledim canım blog. Bu yazı nasıl başlar neye evrilir bilmiyorum. Tam şu anda geçen hafta b...