4 Mart 2017

Hayali kombinler tasarla! - Polyvore

Bugün size eskiden çok sevdiğim ama uzun süredir uğramadığım bir siteden bahsetmek istiyorum. İsmi Polyvore. Giyinmeyi ve modayı takip eden erkekler de sevebilir ama sanki daha çok biz kadınlar için eğlenceli olabilecek bir yer gibi.
Çocukken belki hatırlarsınız kartondan bebekler verirdi gazeteler onlara kağıtlardan kıyafet keserdik filan. Bana nedense onu anımsatıyor biraz. Bu sitede kendinize bir profil oluşturup kıyafetten aksesuara, kozmetiğe, iç çamaşırına kadar seçimler yapıp çeşitli kombinler oluşturabiliyorsunuz. Konsept size ait. İnanılmaz özgürsünüz.
Benim bu siteyi en çok sevme nedenim aslında bu kombinleri yaratırken sevdiğim tarzlar üzerine de biraz düşünme fırsatı yaratmasıydı. Mevsim değişikliği yaşayacağımız şu günlerde ve gardrobumu yenilemeyi düşünürken yine aklıma düştü ve size de bahsedeyim dedim. Belki sizlere de bana verdiği gibi ilham verebilir. Gardrop yenilemek, yenilenmek demişken blogda da yakında farklı konular olacak ve aynı şekilde hayatımda da yavaş yavaş bir yapılanma sürecine giriyorum. Yeni kararlar, yeni planlar.. vs. Sürpriz! :)

Neyse işte kendi tarzınızı tekrar yaratmak ya da neyi sevdiğinizi keşfetmek isterseniz siz de biraz kurcalayabilirsiniz. Hem benim için bir nevi kafa boşaltma yöntemi de oluyor azıcık terapi etkisi de var hem eğlenceli. Linkini de şuraya iliştireyim. --> Polyvore 
Bu arada siteye üye değilseniz ya da olmak istemiyorsanız bile Pinterest ile sayısız görsele ulaşabilirsiniz bu konuda. Bizim ülkemizde çok popüler olmamasına rağmen dünyada baya rağbet görüyor anlaşılan.
Ben de pinterest sitesinden kendi profilimde bununla ilgili bir board açmıştım zamanında. Sayfama buradan ulaşabilirsiniz. Sevdiğim ve tasarladığım kombinleri sizlerle de paylaşayım bakalım kimler beğenecek? Hem giyim tarzım konusunda da bir fikir verebilir sizlere. :)




Siz daha çok ne tarz şeyleri seviyorsunuz ya da işte bu tam benlik dediğiniz bir şey var mı aralarında? :)


6 yorum:

  1. Kesinlikle bu kıyafetlerin içinde seni düşünebiliyorum! ^^

    YanıtlaSil
  2. Ben de pinterest vasıtasıyla denk gelmiştim. Yabancılar bayağı aktif kullanıyorlar :-)

    YanıtlaSil
  3. Ya aslında zevkimiz o kadar aynı ki! Fakat sen çıtı pıtı çok tatlış bir kızsın bende olmuyor o kıyafetler fiziken :/

    YanıtlaSil
  4. mükemmel kombinler! hepsi bana uygun diyemem ama hepsinde hoşuma giden bir şeyler mutlaka vardı. bence kendi içinde çok dengeli ve hoş bir tarzın var :)

    YanıtlaSil
  5. 3 ve 4'ü alayım!
    çok sevdim.

    pintereste uzun uzun bakmak bana sex and the city izlemişim rahatlığı veriyor.

    YanıtlaSil
  6. Sarı kabanlı kombin çok hoşuma gitti. Bloğunuza da bayıldım.. İyi yayınlar, sevgiler,

    YanıtlaSil

Firefly Lane övmek için geri dönmüş olabilir miyim?

Açtım beyaz bir sayfa başladım yazmaya. Seni çok özledim canım blog. Bu yazı nasıl başlar neye evrilir bilmiyorum. Tam şu anda geçen hafta b...