6 Şubat 2017

52 week photo challenge (5/52) - What's Up?

5. hafta 30 ocak - 5 şubat : Şu an ne çalıyor?



Bu şarkıyı ilk sense8 dizisiyle keşfettim galiba ya da önceden duymuş olabilirim ama dizide duyduğumdan beri hemmen çalma listeme eklendi kendileri. Dizide 8 karakter dünyanın farklı noktalarında aynı anda bu şarkıyı söylüyordu. Duygulu bir andı. Dinlemediyseniz size de öneririm insanı gaza getiren şarkılardan hani böyle arabanızda rüzgar saçlarınızı savururken son ses açıp dinlemelik. Tam bir yol şarkısı. Bir de hala spotify uygulamasını kullanmıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Ben premium özelliğini kullanıyorum çünkü reklamlardan gına gelmişti. Hal böyle olunca artık istediğim yerde güzel güzel müzikler dinliyorum. 

Güzel müzikler hep olsun biz dinleyelim. Bir de ben bu aralar ukulele çalmaya başladım. O konuya bir başka yazıda değineceğim. :)

İyi geceler efenim.


3 yorum:

  1. sense 8'i çok beğenmiştim izlediğimde, müziklerini de beğenmiştim ama hiç araştırmadım daha önce. hemen dinliyorum bunu. ^^

    YanıtlaSil
  2. Ya şu Sense8'in ilk bölümünü izledik biz de, sarmadı pek ama sonradan baya bir güzelleşiyormuş dizi, hep öyle duydum. Bir şans daha mı versek acaba? Böyle olunca Travelers'a başladık biz de. Çok begenmedim ben açıkçası ama izliyoruz bakalım.

    YanıtlaSil
  3. sayfama bekliyorum :)

    http://gezgiccift.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Firefly Lane övmek için geri dönmüş olabilir miyim?

Açtım beyaz bir sayfa başladım yazmaya. Seni çok özledim canım blog. Bu yazı nasıl başlar neye evrilir bilmiyorum. Tam şu anda geçen hafta b...