18 Ocak 2016

Dizi Meydan Okuması (5. 6. Gün)

Biliyorsunuz ki dün doğum günümdü. Evde hasta hasta yatarken kendi kendime de bir miktar hüzünleniyordum. Hiç doğum günüm gibi değil bugün diye. Sonra akşamın bir saatinde birde baktım zil çalıyor, kapıyı bir açtım karşımda sevdiğim dostlarım ve de kocaman bir pasta. Üzerine de "İyiki Doğdun Mutlu Keçi" yazdırmışlar hihi. Erkek arkadaşım bu konuda gerçekten çok başarılıydı ve tüm gün beraber olmamıza rağmen hiç çaktırmadı. Belki nezle olduğumdan algılarım bir nebze kapalıydı da ben anlamamışımdır bilmiyorum. :) Ben olsam bir şekilde belli ederdim herhalde. Neyse çok güzel bir akşamdı özetle. Umarım yeni yaşım da sevdiklerimle birlikte hep böyle keyifli ve gülümsemeli geçer. Ufak bir detay erkek arkadaşımın hediye ettiği Harry Potter kitapları artık kütüphanemde de olacağı için çok mutluyum. Çünkü ben tüm seriyi zamanında başkalarından ödünç alarak okumuştum da. :)




Sizin hafta sonunuz nasıl geçti? Dinlendiniz mi, gezdiniz mi, kitap okuyabildiniz mi ya da neler izlediniz? Burada kar yağmaya başladı bile, sabaha kadar ne halde olur yollar bilmiyorum ama yarın iş var ve nedense sanki işi özledim gibi. Herhalde hafta sonu hiç evden çıkmadığım için olsa gerek. :)
Bu arada Ukrayna-Lviv gezi yazılarımı yakında yayınlamaya başlayacağım. Hala merak eden varsa diye şimdiden söyleyeyim. Gideceklere de rehber olur belki.
Şimdi esas konuya dönecek olursak, 5. günden devam ediyorum efenim.

5. İptal olmaması gerektiğini düşündüğünüz ama iptal edilen dizi?

Bu soruya Manhattan Love Story demek istiyorum. Bence gayet keyifli, muadillerine göre de iyi bir diziydi. Neden iptal edildi bilmiyorum. Özellikle başroldeki kıza bayılıyordum. Çift olarak da çok yakışıyorlardı. Yanlış bilmiyorsam gerçek hayatta da sevgili imiş kendileri. Bu arada izlemek isteyenler için dizinin hali hazırda tek bir sezonu var ve çeşitli online sitelerde de bulunuyor. :)


6. Yeniden çekilecek olan diziler arasında sizi en çok heyecanlandıran dizi?

Bu konuda maalesef aklıma bir şey gelmedi. Yani hiçbiri aşırı da heyecanlandırmıyor. Prison Break ve Friends'i duydum sadece. Friends'e sevinemiyorum çünkü o 10 sezon boyunca izlediğim insanların yaşlı halini görmek içimi acıtıyor. Zamanın acımasızlığı işte. Neyse onun yerine farklı bir cevap vereceğim.
Talihsiz Serüvenler Dizisi serisini ya da en azından filmini belki duymuşsunuzdur. Ben de kitaplarını okuyamadım ama çok da okumak istiyorum. Geçenlerde birkaç yerde okuduğum kadarıyla kitabın yakında Netflix tarafından bir dizi uyarlaması yapılacakmış, tüm haklarını satın almış. Filmde başrolde kötü adam karakterini canlandıran Jim Carrey yerine How I met Your Mother'ın Barney'si olacakmış hatta. Valla ben acayip heyecanlandım. Çünkü bünyem fantastik dizi açlığı çekiyor aylardır. :)


Yarın görüşmek üzere,
Mutlu Keçi


6 yorum:

  1. MUTLU YAŞLAR canım mutlu keçiii, iyi ki doğdun :)

    YanıtlaSil
  2. Yaaa ne tatlı bi post😘 mutlu keçim hep mutlu ol🎉

    YanıtlaSil
  3. nice nice yaşlar mutlu keçi :)
    manhattan love story'yi dün sende görüp aaa bu güzele benziyor diyerek buldum internetten, pazar pazar çok da güzel geldi. teşekkürler paylaştığın için. zihin de iyi ki çıkardı şu dizi şeysini, kış günü yeni şeyler keşfediyoruz hep birlikte. ve umarım ben de en kısa zamanda kaldığım yerden devam edebilirim.

    YanıtlaSil
  4. Doğum günün kutlu olsun öncelikle. Umarım çok güzel bir ömrün olur. doğum günü sürprizin çok güzel olmuş. Hediyelerin de muhteşem: Harry Potter kitapları. Hepsini bayılarak okumuştum.

    YanıtlaSil
  5. Doğum günün kutlu olsun Mutlu Keçi! Bir gün gecikmeyle de olsa! Ne mutlu sana sürpriz kutlama yapan dostların var.

    YanıtlaSil
  6. Meraha, blogunuz çok güzel, tebrik ederim :)

    YanıtlaSil

Firefly Lane övmek için geri dönmüş olabilir miyim?

Açtım beyaz bir sayfa başladım yazmaya. Seni çok özledim canım blog. Bu yazı nasıl başlar neye evrilir bilmiyorum. Tam şu anda geçen hafta b...