10 Kasım 2015

Film/kitap önerisi istiyoruum!



Sevgili blogger dostlar,

Blogta bu sefer her zamankinden farklı olarak ben sizden güzel öneriler istiyorum. Bu aralar ne izlesem diye düşünmekten yoruldum ve bir an evvel güzel bir şeyler bulup izlemek istiyorum. O yüzden son zamanlarda izlediğiniz ve sevdiğiniz filmlerden birkaç öneri alsam pek hoş olur vallahi.

Bunun dışında malum kitap fuarı sezonu açıldı. Önümüzdeki hafta sonu Tüyap'a gideceğiz. Aklımda birkaç şey var ama yine de sizin mutlu keçi şunu okusa kesin sever diyeceğiniz kitap önerileriniz var ise duymayı çok isterim.

Haydi pamuk eller cebe! :)


9 yorum:

  1. ''Ben Malala'' şuan okuduğum bir kitap bu kızı önceden de tanıyordum bu başarı hikayesini kesinlikle okumalısın/Duyguların Rengi/Çavdar Tarlasında Çocuklar/Bülbülü Öldürmek/Günlük Ritüeller/İnci Küpeli Kız..

    YanıtlaSil
  2. Les émotifs anonymes - İsimsiz Romantik
    X+Y

    YanıtlaSil
  3. Hiç Nazlı Eray okudun mu?
    ya da çocuk kitabı amaan demezsen Clarice Bean :) eğlenceli..
    direk aklıma bunlar geldi ama bloğumda "okudum" ve "izledim" kategorilerime bakarsan belki ilgini çektirebileceğim bişiler olabilir :)
    https://loveandsmile.wordpress.com/
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Hmmm bence Tüyap'ta en çok yazarlara ve yayınevlerine odaklan, kitaplara değil :) Çocuk kitapları açısından konuşacak olursam Tudem'e ve Redhouse Kids'e mutlaka uğra. Tudemde İYi kitap dergileri var(ücretsiz ve her yerde bulunmayan) onları al. Redhouse'da da Leyla Fonten'den Masallar serisine bak, çizeri oradaysa(sedat girgin) yapış kendisine :)
    Kitap olarak... Okumadıysan öncelikle MOMO derim.(Kabalcı)
    Tudem'e uğrarsan Riko ve Oskar kitabı,
    Can çocukta KESİNLİKLE DElal Arya'nın kitapları.
    Epsilon-Yıldız kız ve yıldızlı sevgi (bulursan kaçırma, nette zor bulunuyor)
    Hayykitap-Kıyıya vuran kız (editörü gökçe ateş olan tüm kitapları rahatlıkla alabilirsin)
    İthaki- hayalperest.
    daha da var ama bunları seçtim aralarından öneri olarak.
    Bir de okumadıysan "kürk mantolu madonna" :)
    yorumları merakla bekliyorum, bakalım kim neler yazacak

    YanıtlaSil
  5. Eğer okumadıysan ilk aklıma gelen Hakan Günday'ın Daha'sı oldu. Fransa'da "2015 En İyi Yabancı Roman" ödülünü aldı yakın geçmişte. Hem de 15 Kasım Pazar günü 14:00'te TÜYAP'ta imza günü de var :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de film önerisi yapmak isterim.
    Yerdeki Yıldızlar
    Annemden Kızıma
    Yıldızlar Arasında
    Artçı Şok
    Aile Bağları

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, öncelikle çok sıcak samimi bir blogun var. Severek takip etmeye başladım :)
    Film önerisi isteyince kendimi tutamadım yorum yazayım dedim. Eğer izlemediysen Paolo Sorrentino'dan "Youth"u izlemeni öneririm. Yaşlılık, gençlik, yaşanmışlıklar üzerine meditasyon gibi bir film bu. Yönetmenin bir önceki filmini (La grande bellezza) de seyretmediysen mutlaka tavsiye ederim.. Hatta La grande bellezza'yı seyredip beğendiysen "Youth"u kaçırma zaten.

    YanıtlaSil
  8. Desen Yayınları'ndan (Tudem standında bulursunuz sanırım), Asla Neden Diye Sorma - Shaun Tan. Film olarak da The Secret Life of Walter Mitty'yi öneresim geldi niyeyse (müzikleri şahane!). Seveceğinizi umuyorum ^_^

    YanıtlaSil
  9. Hmm aklıma bir kaç tane geldi ama dur ben sana mail atayım ;)

    YanıtlaSil

Firefly Lane övmek için geri dönmüş olabilir miyim?

Açtım beyaz bir sayfa başladım yazmaya. Seni çok özledim canım blog. Bu yazı nasıl başlar neye evrilir bilmiyorum. Tam şu anda geçen hafta b...