29 Mayıs 2015

100 Happy Goat Days #Day1


Geçenlerde tumblr'da gezinirken çok güzel bir sayfaya denk geldim. Bana da ilham verdi açıkçası. Bundan böyle 100 gün boyunca her gün beni mutlu eden bir şeyi (olay, anı, şarkı, fotoğraf vs.) burada paylaşacağım. Her şey olabilir bu ucu açık. Ben genelde fotoğraf çekmeyi sevdiğim için biraz da fotoğraflı bir günlük tadında olacak gibi geliyor ama bakalım. Güzel bir 'challenge' konusu aslında. Dileyen katılabilir. Çok zevkli olacağını düşünüyorum. :) Hem bu sayede blogda daha fazla yazı görmüş olacaksınız. 
Bugün evden pek dışarı çıkasım yok. Ben de abur cuburumu, kitabımı yanıma aldım, bir yandan pencereden dışarıyı izliyor bir yandan da fotoğrafta gördüğünüz şeylerle oyalanıyorum. 
Defteri Nezih'ten geçen gün aldım. Bayıldım. Harika bir planlayıcı. Üzerinde "Happiness is found when you stop comparing yourself to other people." yazıyor. 
Kitabı geçenlerde satın almıştım, henüz başlarındayım. Duygusal bir kitaba benziyor. 
Ve şu güzel kartpostallar postcrossing aracılığı ile bana ulaşan ilk kartlar. Biri Amerika, diğeri Tayvan'dan. Çok mutlu oldum, eve gelip de karşılaşınca. :)
Cino'yu hatırladınız mı? Burada hala satılıyor! :)

Day 1


7 yorum:

  1. Aa çok sevdim ben bu fikri! Let's chalenge hihihi valla yaparım ben de kıskandım Keçicim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yap kediciğim çok güzel olur kii, merakla bekliyorum yazılarını. :)

      Sil
  2. Ben de çok seviyorum bu tarz paylaşımları. Hatta yeni bir yazı dizisine başlamayı düşünüyorum ama kendimi tanıyıp her gün paylaşım yapmayacağımı bildiğim için belli zaman aralıklarına böleceğim. :) Senin yazılarının da ilham verici olacağına eminim. Beklemedeyim. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazılarımı merakla bekleyen birileri olduğunu bilmek çok güzel. :) senin yeni yazı dizini de heyecanla bekliyorum. Çok çok yaz özletme lütfen! :)

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Ben de ben de ben de ben de, katılabilir miyiiim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaaa lütfen katıl! :) gün be gün takip etmeye çalışacağım yazılarını. :) çok zevkli olur okuması.

      Sil

Firefly Lane övmek için geri dönmüş olabilir miyim?

Açtım beyaz bir sayfa başladım yazmaya. Seni çok özledim canım blog. Bu yazı nasıl başlar neye evrilir bilmiyorum. Tam şu anda geçen hafta b...