23 Aralık 2014

Durum Güncellemesi

Merhabaa, her sabah birbirinden ilginç rüyalarla uyanıyorum bu aralar. Bu sabahta uyanmadan önce rüyamda deli gibi İngilizce konuşuyordum. Resmen kendime hayran kaldım. :) Bu arada şu sıralar içinde bulunduğum süreçle ilgili bir durum güncellemesi yapmak istedim. Aslında 'ben bu aralar neler yapıyorum' sorusunun fotografsız versiyonu olacak. Madde madde yazmak istiyorum bu sefer izninizle.

1. Kansizlikla alakalı ilaçların daha doğrusu iğnelerin sonuna geldim. Dün sonuncusunu yaptırdım. Kollarım bu süreçte epey hirpalandi. Damarlarım ince olduğundan mütevellit hemşireler de zorlandı. Bir de dün son igne-serumum yapılırken çok şirin insanlarla tanıştım. Abla kardeş pasta kurabiye yapıp satiyorlarmis. Bu arada kansizlik hepimizin sorunu sanırım.
2. Yarın tekrar kan tahlili yaptıracağım. Umarım bu sefer yükselmiştir malum değerler. (İyi dileklerinizi bekliyorum.)

3. Bilgisayarım bozuldu. Yazma stilimdeki farklılıktan anlaşılmıştır herhalde. Tabletten yazıyorum ve epey zorlanıyorum. Fotoğraf makinemden buraya nasıl fotoğraf atacagimi da bulamadım hala. En kısa zamanda çözmeye çalışacağım.
4. Tablet sayesinde daha az internete girer oldum. Çünkü şarjı çabuk bitiyor ve şarja takılıyken kullanması da zor oluyor. İnternete az girmek işime yaramadı değil. Kendime daha çok vakit ayırmaya başladım. Daha çok kitap okuyorum, daha çok düşünüyorum, daha çok hayal kuruyorum. (İnternet ve sosyal medya üzerine bir yazı yazacağım yakında, bu şart oldu.)
5. Kivi yine pirelendi. Arada bir bahçeye kaçıp diğer kedilerle münasebet kuruyor ve pire olayını çok sık yaşıyoruz malesef. :( İleride kendi evime çıktığımda (umarım o günleri görürüz) evden dışarı cikartmayacagim. Hayvanın psikolojisi de düzelir belki o zaman. Sokakta baktığım iki kediye balkonda kartondan ev yaptım. Evimiz zemin kat olduğu için sorun olmuyor, atlayıp orada uyuyorlar geceleri. Özellikle kirli daha doğrusu kirloş ailemizin gözdesi. Çok komik bir yürüyüşü var. Ara sıra yapıyor ama görmeniz lazım. :)
6. Saçlarım çok uzadı. Yakında biraz kesilecekler. Çok uzun saç minyon bir tipim olduğundan bana pek yakışmıyor.
7. Rüyalarla ilgili sıkıntılarım var. Çoğu zaman o kadar sıradan, gündelik konularla ilgili rüyalar görüyorum ki bazen o olay gerçekten olmuş gibi geliyor. Hangisi rüya hangisi gerçek tadında bir inception durumu yasicam diye korkuyorum. : )
8. Bir süredir dizi izleyemiyorum. Ama hergün en az 1 film izlemeye çalışıyorum. Yeni ilgim pixar yapım animasyonlar.
9. Yabancı ve Yeraltından Notlar kitaplarına başladım.
10. Geçenlerde çocuk kitabı okumak istedim çok. Hazırlandım kütüphaneye gittim güzel bişeyler almak için. Ama aptal trafik yüzünden yetişemedim. Kapanmıştı. Nasıl bir hüsran oldu anlatamam.
11. Dün gece 2014 hedeflerimi yazdığım defterimi buldum. Evet sadece 3-4 madde gerçekleşmiş. :)
12. 2015 beklentilerimi  ise yazmaya karar verdim ama eyleme dökemedim henüz.
13. Son günlerde kendimde farkettigim şey. 'Büyüyorum.'
14. Kilo almış olabilirim. Büyüyorum derken bunu kastetmedim tabi ki. :)
15. İnsan büyüdükçe, bir de üniversiteden mezun olduktan sonra çevresinde iyi vakit geçirdiği, gerçek dostları olsun istiyor. Az ama öz. Vefasız dostlara güle güle demek lazım bazen.

Şimdilik benden bu kadar. Hazırlanıp postaneye gideceğim. (Sonunda!)  Sizlerde ne var ne yok?  Umarım keyifler yerindedir. Sıkı giyinin, aman üşütmeyin. ^^

Sevgiler,
Mutlu Keçi

6 yorum:

  1. Merhaba;
    Kan ilaçları bana vız gelip tırs gidiyor. Serum olmazsa kanda hiçbir değişme olmuyor. Kanım düşünce ben başlıyorum buz yemeye.
    bardak bardak buz yiyorum. Ne zamanki serum alıyorum pat diye kesiliyor buz aşkı:)
    Zor iş bu kan olayı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok zormuş ya 2 aydır uğraşıyorum valla bir türlü istenilen değer olmuyor. :/ neyse bu sefer umutluyum 5 tane daha serumum var. :)

      Sil
  2. Defter tutma fikrini beğendim bu sene ben de bir deneyeyim bakalım. Ne kadarı gerçekleşecek dileklerimin :) Bu arada blogunu sevdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, evet dene mutlaka. ben 2015 beklentilerimi yazdım bile! :) bu arada teşekkür ederim.

      Sil
  3. Selaaaam,
    ah o kütüphane saatleri ... beni de deli ediyor.
    neler alacaksın çocuk kitabı olarak meraktayım, heyecanla beklerim..
    blogun çok keyifli bu arada, bana da beklerim hatta gelmezsen çok ayıp olur bana, acayip darılırım ona göre :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehehe yorumuna çok güldüm. :) kütüphaneden martıya uçmayı öğreten kedi ve küçük prens kitaplarını aldım. ikisini de bayadır merak ediyordum. :)

      Sil

Firefly Lane övmek için geri dönmüş olabilir miyim?

Açtım beyaz bir sayfa başladım yazmaya. Seni çok özledim canım blog. Bu yazı nasıl başlar neye evrilir bilmiyorum. Tam şu anda geçen hafta b...