17 Kasım 2014

Anket Sonuçlandı!

Merhabaaa yine yazacak şeyler fazlasıyla birikmiş ve ben bu yazıları yazmaya fırsat bulamaz haldeyim. Ama şu mini yazıyı buraya iliştirmem gerekiyor. Çünkü anketim bu gün itibariyle kapandı. Sadece 13 kişi oy kullanmış. Bu üzücü oldu. Okumaktan keyif aldığınız blog içerikleri hangisi diye sormuştum. Sonuçlar şöyle oldu:

Sinema/edebiyat: 5
Kişisel yazılar: 5
Gezi/seyahat: 3
Moda: 0

Bu sonuçlardan neye varıyoruz pekiii bloğumu olduğu haliyle seven az ve öz takipçim olduğuna. :) Çünkü zaten içerik olarak daha çok sinema, dizi, kişisel yazılar, kitaplar ve yolculuklarıma dair yazıyorum. Moda konusuna hiç girmedim. İyi de olmuş. :) Biriken çokça yazı var demiştim. İzlediğim dizilere ilişkin bir yazı yazacağım kesin ilerleyen günlerde. Bir de son zamanlarda izlediğim filmlere dair bir şeyler yazmak istiyorum. Sonra son günlerde neler yaptım? Çok güzel alışverişler yaptım bir kere. Yeni kitaplar aldım. Şirin kupalar ve en önemlisi sonunda minik de olsa bir kar küresi aldım. İkea'da kendimi kaybettim yine. Konya'dan döndüm.
Kardeşimle İzmir'de dolu dolu bir hafta sonu geçirdik. Çok eğlendik. Ve bugün güzel bir haber aldım. Kesinleşmeden söylemeyeceğim ama. Hayırlısı neyse o olsun diyorum kendim için. :) Fotoğraf da eklemek istiyordum ama fazlasıyla üşendim şu an bilgisayara atıp düzenlemek için. Gelecek yazılarda ekleyeceğim söz. Şimdilik benden bu kadar. Önümüzdeki günlerde de çok yoğun olucam ama yine de yazmaya çalışacağım. Çünkü burayı çok seviyorum. Bloğum benim gizli mabedim!

Bu günün kelimesi:


8 yorum:

  1. Sonuçlara sevindim çünkü ben oyumu sinema'ya kullanmıştım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de o konuda yazmaktan çok keyif alıyorum. izlediğim şeyleri yorumlamak, insanların fikirlerini duymak hoşuma gidiyor. :) teşekkürler oy için de.

      Sil
  2. durmak yok, yazmaya devam :p

    YanıtlaSil
  3. Bence hiçbir şeye üzülmenize gerek yok, çünkü harika bir blogunuz var. Belki oy kullanmayan üyeler de, neye oy atacaklarını bilemediklerinden oy atmamışlardır :D Şahsen ben oy kullanırken zorlandım epey, çünkü her türlü yazılarınız güzel. Sıkmayın canınızı :)

    YanıtlaSil
  4. Dur bi.
    Ben yeni geldim :)
    Banner a ve defter/ayraçlara bittim. Ben de bu sene böyle bir defter tutacağım. Balık hafızama yenilmeyeyim diye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiim. :) defterler çok faydalı şeyler cidden, sevelim onları.

      Sil

Firefly Lane övmek için geri dönmüş olabilir miyim?

Açtım beyaz bir sayfa başladım yazmaya. Seni çok özledim canım blog. Bu yazı nasıl başlar neye evrilir bilmiyorum. Tam şu anda geçen hafta b...