6 Eylül 2014

Bu aralar ben;

Anna Walker

+Her şeyin listesini yapmaya karar verdim. İzlediğim filmler, diziler, okuduğum kitaplar, sevdiğim şarkılar-şarkıcılar.. hatırlayabildiğim kadarıyla tabi çok çok geçmişe inmem mümkün değil.
+Eylül ve sonbaharın gelişiyle üzerimdeki ölü toprağını atıp güzel havanın ve hayatın tadını çıkarmaya karar verdim. Öncelikle işe odamı güzelce temizleyerek başlayacağım, sonra da sonbahara uygun kıyafetlerimi ön plana çıkaran bir dolap düzenlemesi yapacağım.
+İş arayışlarıma hız kazandırıp pasifize bir arayıştan daha dinamik boyuta taşımaya karar verdim. Cv’mi gerekli yerlere gönderecek tüm fırsatları değerlendirmeye çalışacağım. Network işini ciddiye alacağım.
+Almanca kursuna başlıyorum.
+Bilgisayar programlarında kendimi geliştirmek için bir program hazırlamaya karar verdim. Bu konuda daha önce başvurduğum bir kurstaki hocadan yardım isteyebilirim.
+İngilizce konusunu artık halletmeye karar verdim. Çok çalışmam lazım. Ciddiyim.
+Kitap okumayı unuttum epeydir. Film ve diziler tüm hayatım oldu. Güzel kitaplara yüzümü dönmenin vakti geldi.
+İnternete bir süredir bağımlı hale gelmiş gibiyim. Günün büyük bölümü bilgisayar başında geçiyor. Artık daha az internete girmeye karar verdim. Bu konuda çok CİDDİYİM.
+Sağlıklı beslenme lafı dilime pelesenk olmuş durumda ama iş uygulamaya gelince her şey unutuluyor. Daha iradeli olmaya, asitli içecekleri ve abur cuburu, fast food’u mümkün olduğunca hayatımdan çıkartmaya karar verdim.
+Bu hafta içinde uzun süredir ertelediğim doktor randevularını aldım ve bu işlemlerden sonra kendime çok dikkat edeceğim Özellikle dişler.. Ah o dişler!
+11 ekim’de gireceğim sınav için çalışmaya karar verdim. Elimden geldiği kadar çalışacağım.
+Bloğumda yazma işini düzene sokmaya karar verdim. Artık her Pazar mutlaka bir yazı yazacağım. Arada canım isterse yazarım tabi ki ama her Pazar olayını hiç aksatmayacağım. 
+En önemlisi kimseyi ve hiçbir şeyi kafama takmamaya karar verdim. Şu garip ülkede her şey sinir bozucu zaten yeterince. Kafamın içinde mutlu olmak benim hakkım. Orası temiz ve sakin kalsın. Hayallerle ve güzel düşüncelerle..

4 yorum:

  1. listene bayıldım. genelde insanlar yılbaşı için böyle listeler yapar ama sen erken davranmışsın. erken kalkan yol alır ! hayırlı olsun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ederim. genelde listeler yapıp, hayata geçiremeyenlerdenim. listenin başına kocaman artık hiçbir şeyi ERTELEMEYECEĞİM yazmalıyım galiba. :)

      Sil
  2. bu yapılacaklar listesi tarzındaki yazılardan ben de çok yazıyorum. ^^ çok motive ediyor.
    ingilizce benim de başıma dert ya :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İngilizce hepimizin başına dert galiba. :) çalışırken eğlenceli hale getirecek şeyler lazım biraz. Düzenli yazamasam da İngilizce günlük vari bir şey yazmaya başladım bir blog hesabı açıp az da olsa motive ediyor. Sen de dene istersen. :)

      Sil

Firefly Lane övmek için geri dönmüş olabilir miyim?

Açtım beyaz bir sayfa başladım yazmaya. Seni çok özledim canım blog. Bu yazı nasıl başlar neye evrilir bilmiyorum. Tam şu anda geçen hafta b...