31 Ocak 2014

En sevdiğim şeylerden biri #2


Çocukluğumdan beri bisiklet sürmeyi oldum olası sevmişimdir. Ancak son yıllarda iyice hobim haline gelmeye başladı. Eskiden trafiğe çıkamaz, kalabalıkta kendime güvenemezdim. Onu da zamanla aştım. Artık daha rahat olabiliyorum. Hala arada paniklediğim anlar olsa da bisiklet sürmek çok keyifli bir şey. Kendime ait bir bisikletim olsa ve oturduğumuz yerde bisiklet sürmeye elverişli bir ortam olsa daha mutlu olurdum. Yine de baharın gelmesiyle hafta sonları bisiklet kiralayıp İnciraltı'na ya da Sasalı'ya gidebileceğimiz düşüncesi içimi ısıtıyor. Hem fiziken hem de ruhen size en iyi gelebilecek aktivitelerden biri kesinlikle bisiklet, bisiklet, bisiklet! :)

Bu arada bu seriyi çok sevdim ve devam ettireceğim ben. "En sevdiğim şeylerden biri" serisine devam. Sizin en sevdiğiniz şeyler neler acaba? :)

2 yorum:

  1. Ben de bisiklet sürmeyi çok severim, ama kaç yıl oldu kim bilir sürmeyeli :(
    Doğrusu İnciraltı ya da Kordon'da bisiklet keyfi de başka olur eminim ki...Sasalı'yı da çok merak ediyorum, inşallah ilk baharda gideceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sasalı'ya hafta sonu gitmemenizi tavsiye edebilirim. Çok kalabalık oluyor çünkü. Bisiklet sürmek de çok keyifli tabi havalar çok ısınmadan bol bol sürmeli. :)

      Sil

Firefly Lane övmek için geri dönmüş olabilir miyim?

Açtım beyaz bir sayfa başladım yazmaya. Seni çok özledim canım blog. Bu yazı nasıl başlar neye evrilir bilmiyorum. Tam şu anda geçen hafta b...